luni, 27 decembrie 2021

Cele mai frumoase rochii/tinute pentru Revelion 2022

 Salutare,


Gata, s-a încheiat Crăciunul și încep pregătirile pentru Revelion. Indiferent unde am petrecut Revelionul mi-a plăcut sa fiu festivă 🤪 Anul acesta posibil sa fiu festivă in pijamale sau intr-o rochie din cele de mai jos. Am văzut așa multe rochii superbe 🥰🥰🥰 ca îmi este greu sa aleg, dar trebuie făcut pasul repede pentru ca stocul se epuizează, iar livrarea sa fie in timp util.

Culorile care ma fascinează anul acesta sunt verde și albastru, dar am văzut și rochii rosii superbe.

Aceasta rochie a fost prima care mi-a făcut cu ochiul. Lejera și cu un efect taaare frumos 🥰 aici o găsiți, dacă va place și vouă. O găsiți și pe alta culoare dacă acest verde nu va place. Acest model se potrivește foarte bine pentru silueta clepsidra, triunghi întors sau dreptunghi. Acest site livrează in 24 de ore, iar măsurătorile corespund. Nu îți rămâne decât sa iei centimetrul sa te măsori.🪄


Pentru o silueta para(umerii ingusti și soldurile generoase) va propun acest model de rochie care echilibrează silueta și evidențiază talia. O găsiți aici pe mai multe culori.Se potrivește foarte bine și pentru siluetele clepsidra.


Un model simplu, dar elegant mi se pare acesta. Nu ai cum sa dai greș cu un așa model, dar 🙈sa fiu sinceră🙈 silueta cam contează. Dacă la celelalte variante de mai sus putem masca un colacel, aici nu merge. Găsiți și pe alte culori acest model elegant.

Pentru iubitoarele de negru va propun aceaste rochii pe care le găsiți aici și aici.Mi se pare combinație eleganta, dar sexy, simpla, dar cu ceva al ei 🤪 plus ca maschează un colacel la nevoie.


La fel ca și modelul de mai sus, o alta varianta de rochie cu franjuri. Aceste rochii sunt minunate pentru doamnele care dansează foarte mult. Succesul este garantat cu astfel de model.

Sinceră sa fiu 🙈 ador rochiile cu franjuri. Au un farmec aparte. Am o rochie bordo cu paiete și franjuri. Este senzaționala 🥰 pentru voi am aceasta propunere.

Dacă este noaptea in care se consuma cea mai multă Șampanie 🥂🍾 va propun o rochie in aceasta nuanță. O puteți găsi aici.

Râuri și volane de Șampanie este și aceasta rochie. Superba!

Un model superb și in mai multe variante de culoare este acesta. Așa scapi de grija accesorizarii ținutei. Este tot pregătit și aranjat cu mult bun gust. Perfecta pentru silueta mar sau chiar pentru gravide.

Iubitoarele de roz 🤭 au și ele modelul lor de rochie cu care pot face furori. Aici puteți găsi superba rochie.
Tot roz și propunerea de mai jos. Trecem de la catifea la paiete. Modelul îl găsiți aici. 


O alta combinație interesantă și eleganta este aceasta rochie pe care o găsiți și in alte variante de culori.

Asemanator cu modelul de mai sus este aceasta rochie. La rândul ei o găsiți și in alta nunante.

Rămânând in aceiași gama cromatica, bordo este propunerea care urmează. O apariție memorabila, cu siguranța. Un model potrivit pentru gravide. Găsiți aici acest model, dar puteți alege și alta nunanta la aceasta rochie.
Tot paiete și puf este și propunerea de mai jos. Modele superbe si intr-o gama larga de culori găsiți aici.


Pentru iubitoarele de buzunare, cum sunt și eu, va propun aceasta rochie superba și cu o gama variata de culori.
Pentru o apariție îndrăzneața va las mai jos propunerea găsită de mine. Aici găsiți rochia cu paiete albastre.


O culoare specială și diferită de cele clasice o are aceasta rochie. Cu siguranța o sa fiți diferită de restul doamnelor de la petrecere.

Dacă vreți sa treceri la alt nivel💃🏼 începem lista cu rochii lungi și superbe. Fruntașă este o rochie rosie, dar o găsiți și pe alte culori aici. 
O rochie asemănătoare ca model cu cea de sus este aceasta. Și pe ea o găsiți in mai multe culori.
Dacă punctul vostru forte sunt umerii și clavicula puteți opta fără probleme pentru acest model de rochie. Disponibilă și pe gri.
O alta opțiune superba este aceasta rochie frumos accesorizata. Puteți opta și pe roșu la acest model deosebit.

Roșu, verde, bordo și albastru va pune la dispoziție acest model de rochie.


Ca tot ziceam mai sus de Șampanie 😍🥰 va propun o Șampanie superba, dar model de rochie lunga. Aici găsiți acest model deosebit.

Cine a spus ca trebuie musai sa purtam rochie pentru o ținuta eleganta? Va propun o salopeta foarte draguta pentru Revelion sau evenimente. O găsiți aici.

Ceva mai îndrăzneața este aceasta salopeta. Cu siguranța nu ne avantajează pe toate, nu ma încadrez la acest model, dar sunt siluete perfecte pentru acest model.


Salopeta eleganta disponibilă pe mai multe nuanțe. Aveți de ales de aici.
O salopeta care îmbina catifeaua cu paietele găsiți aici.

Nu pot sa va spun cât de greu mi-a fost sa scriu acest articol. Am văzut zeci de modele de rochii și sa aleg doar câteva a fost o misiune delicata. Paiete, catifea, volane, crăpătura pe fata, crăpătura pe spate, rosie, albastra, verde, Șampanie, decizii grele. 
Sunt disponibile o mulțime de modele pentru toate gusturile, dorințele și exigentele. Important sa va uitați la site-urile propuse mai sus și cu siguranța găsiți rochia perfecta pentru voi.
Faceți investiție acum și puteți reutiliza rochia și cu alte ocazii.
Sa aveți spor la găsit rochia perfecta și sa petreceți cu voie buna Revelionul 2022.

🎀Va aștept alături de mine și pe Facebook Pink Magic Beauty/ Instagram pinkmagicbeauty/ YouTube Pink Magic Beauty/ Pinterest Pink Magic Beauty



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu