luni, 20 decembrie 2021

Cel mai util accesoriu de bucatarie si bun cadou pentru gaspodine

 Salutare,


   Începe acum maratonul preparatelor de sarbatori, cozonaci, prăjituri, maioneza și dooooamne câte mai sunt de enumerat. Gospodinele chiar au nevoie de accesorii și unelte care sa le ușureze munca in bucatarie, sa fie practice și dacă sunt și primite cadou 🤭 și mai bine. Așa economisesc bani și se simt apreciate. 

   Eu va scriu din propria experienta cu acest minunat produs pe care l-am cumpărat la plesneala, pe repede înainte, iar acum ma felicit la fiecare utilizare. Este un produs și o recomandare magica. Doar cine prepara multe creme, maioneza, icre, etc înțelege entuziasmul meu pentru aceasta unealta de bucatarie, accesoriul minune in bucatarie.

   Doamnelor și domnilor, Bolul de mixare Delimano Perla! Da, chiar el!


Este un bol din oțel inoxidabil de calitate foarte buna, nu se pătează și nici nu păstrează mirosurile. Are capac foarte bine atansabil, iar asta va permite sa depozitați in siguranța orice doriți. Sau puteți chiar marina carne și păstra/transporta in siguranța.


Este foooarte încăpător, are 5 L și 24 cm diametru, iar asta îl face un bol foarte util pentru prepararea și servirea salatelor sau a altor bunătăți. Totul prin simpla înlăturare a capacului.


Iar acum vin cu elementele senzaționale ale acestui recipient. Baza vasului este prevăzută cu un cauciuc anti-alunecare, iar asta face bolul sa fie stabil pe suprafețe in timp ce utilizam mixerul. Este de mare ajutor sa nu trebuiască sa tii de bol in timp ce mixezi. Cu mâna liberă poți adauga liniștita ce ingrediente ai nevoie sa încorporezi. Plus ca in interiorul vasului ai scala de măsura, iar asta îți ușurează munca la preparate.

Saaaau poți frământa direct in bol fără sa-ti fuga de sub mâini. La final îl adaugi in masina de spălat vase și ai rezolvat ușor și partea de curățare. Materialele acestui bol sunt rezistente la masina de spălat vase.

Nu știu dacă pana acum ați opbervat, dar capacul dispune de un capacel mai mic in mijloc. Asta îl face geeenial pe acest bol. Este, practic, protecția anti stropire in timpul utilizării mixerului. Nu mai stropești totul in jur când faci vinete, icre, frisca, creme și cine știe ce alte preparate. Poți turna ulei sau alte ingrediente foarte ușor. Aceasta funcție m-a convins sa-l cumpăr și nu regret o secunda. Este genial acest accesoriu. Chiar nu trebuie sa lipsească din bucatarie gospodinelor desăvârșite.
Garantez ca o sa fie un cadou fooooarte apreciat și nu o sa irosiți banii pe prostii. Mamele, surorile, mătușile, soacrele, bunicile și chiar șotiile or sa fie încântate de alegerea voastră.

Va trimit pupici și îmbrățișări magice!
Va aștept alături de mine și pe Facebook Pink Magic Beauty / Instagram pinkmagicbeauty / Pinterest Pink Magic Beauty / YouTube Pink Magic Beauty


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu