duminică, 6 ianuarie 2019

Vizită la Jumbo:))

Hello,

Fiind primul weekend din anul ăsta am zis să nu stau in casă și să mă plictisesc. M-am tot gândit ce sa fac si unde să mă duc, dar sa nu fie prea departe de casa :) cel mai aproape de casa este Jumbo. Trebuie să recunosc, aveam chef sa shopping-uiesc niște prostii. Nu aveam chef de nebunia din mall sau sa ma aranjez pentru ieșit undeva.
Am pus repede ceva lejer pe mine și m-am pornit la drum. A fost lejer traficul și am găsit o mulțime de locuri de parcare,  semn că nici magazinul nu era aglomerat. Si chiar am avut dreptate. Nu era multă lume și te puteai plimba lejer.
Am luat un coș și am pornit la plimbare. 😁
Încă mai aveau decoratiunile de Crăciun, dar am trecut repede de ele. 🤗  gândul meu era la zona de accesorii de păr și alte briz brizuri. Am studiat zona de bucătărie, de unde am cumpărat un recipient de sticlă pentru pulveruzat uleiul.
În sfârșit, am ajuns la zona mult dorită 😊 unde am și pus ochii, și mâna(la propriu, nu la figurat 😁),  pe un set de 2 clestisori de păr. Acum daca am revenit la tunsoarea bob imi sunt suficienți niște clestisori. Mai folosesc  și clestii mari, dar cand ma usuc la par și îl împart în secțiuni.
Am avansat câțiva pași și dau peste agrafe de păr 😊 nu puteam sa trec nepăsătoare având în vedere că erau agrafe blonde 😋 Erau agrafe galbene și merg bine pentru ca eu sunt blondă.
După ce am epuizat o parte a randului am traversat și pe partea cealaltă 😁 Dintr-un foc am ochit bentita din prosop și prosopul de păr cu sistem de prindere. Imi doream de ceva vreme aceste 2 accesorii. Am început să îmi fac măști de față, o sa va scriu un alt articol despre asta, și am nevoie sa tin părul în frâu,  iar bentita este cea mai potrivită.  Prosopul de păr cu sistem de prindere este minunat pentru serile cand ma spăl la par și nu apuc sa-l usuc. De cand m-am tuns bob ma usuc mai repede la păr,  dar se mai întâmplă, o dată pe lună, să dorm cu părul în prosop. Pot spune ca nu ma odihnesc deloc pentru ca este taaare incomod să te intorci cu un prosop mare in cap. Si se mai si desface 🤨 Sper sa nu ma învăț prost și să folosesc prea des metoda prosopului ☺ din comoditate.
Am intrat pe alt rând și am găsit o mulțime de produse care imi trebuiau. Mai precis: șabloane pentru sprancene (ca sa vad cat de descentrate le am 🤣), set de 2 pensete micuțe,  drăguțe și colorate, clește pentru aplicarea genelor false tip bandă 😊, clește pentru tăiat cuticulele și un recipient transparent și tare drăguț pentru bețișoarele de urechi și dischetele demachiante.
În punctul ăsta am decis ca sunt mulțumită de produsele achiziționate, asa ca am pornit spre casele de marcat. Evident ca am găsit și mănuși de baie pentru exfoliere si un mini mini recipient pentru baloane de săpun. Eu sunt innebunita după baloanele de săpun. Cred ca este util sa il am după mine. Poate ajung într-un loc unde ma pot distra cu baloanele de sapun.
Să înceapă distractia cu toate produsele cumparate 🤗

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu