miercuri, 13 mai 2020

Când viața îți dă lămâi, fă limonadă!

Te salut,



   Astăzi ti-am pregătit un altfel de articol. Am ales un subiect care este pentru vremurile în care trăim. La final am sa-ti explic si titlul ales pentru aceast articol.

    Mi-am dat seama de importanta veniturilor pasive sau a mai multor surse de venit, abia cand m-am trezit in situația actuală in care ne aflam.
   ❓Tu te-ai gândit până acum la acest aspect?
   ❓Tu realizezi venituri pasive?
   ❓Tu câte surse de venit ai?
   Posibil ca nici tu să nu-ți fi pus această problemă anterior acestei pandemii. Eu nu m-am gândit foarte mult la aceste subiecte, dar acestea se întâmplau în viata mea. Acum, văzând situația economică în care ne aflăm, cu multe companii închise,  mulți oameni aflați în șomaj tehnic sau mai rău,  persoane care nu aveau contract de munca si nu beneficiază nici măcar de șomaj tehnic. Să nu mai spun de persoanele care lucrau in strainatate si s-au intors in țară, iar resursele financiare strânse nu sunt suficiente pentru o perioadă lungă de timp.
   Pentru astfel de situații este bine sa ai mai multe surse de venit, iar cele care iti aduc și libertatea financiară sunt ideale, adică veniturile pasive. Practic, muncești cândva și culegi roadele mult timp. Iar cand aceste venituri vin si dintr-o activitate care iti face placere sa o faci, esti cu adevarat norocoasă și împlinită.
   Eu realizez venituri active, adica merg la un job normal de 8 ore, iar la sfârșitul lunii primesc salariul. Bine....impropriu spus merg 🤭 acum lucrez de acasă cele 8 ore. Dar faptul că nu mai pierd timpul pe drumul dintre birou si casa, mi-a oferit șansa să am timp să realizez și venituri pasive. Mi se pare genial ca viața să îți ofere lamai și tu să faci limonada din ele. Adică, sa profiti de o situație complicată pentru a te dezvolta financiar. Dar cel mai important mi se pare să poți câștiga bani indiferent daca mai poti merge sau nu la acel job de 8 ore, din diverse motive (fie de sănătate, fie ca esti nevoit să pleci, fie ca se desființează compania, etc).
   Poate tu nu esti la vârsta de a avea un job de 8 ore, esti studentă, sau esti in cautarea unui job cred ca este momentul sa începi această activitate și să profiti la maxim.
   Faptul că totul s-a mutat în online este și sansa ta sa faci ceva in acest sens și să câștigi un venit pasiv. Acum este momentul ideal pentru a dezvolta o afacere online, o echipă de succes alături de o companie de succes. O companie serioasa cu servicii si produse de calitate, cu un nume si o experienta in piață. Ai acces la muuulte webinarii, primești si transmiti informațiile într-un mod rapid și ușor.
   Cu cât ai sa pornești mai repede cu atât ai de câștigat mai mult timp și bani. Time is money!
   Eu aveam colaborarea cu această companie încă de acum 4 ani, iar situația aceasta m-a ajutat să am timp pentru o mai bună dezvoltare.

   Dacă ai ajuns până aici 🥳 te felicit! Cred ca esti persoană potrivită, suficient de determinată și hotărâtă să facă ceva pentru ea.
   Am sa-ti spun cât de simplu poți începe și tu să îți schimbi situația financiară.
   Compania alături de care urmează să te dezvolti  si sa ai succes garantat este Oriflame.
   Dacă ești in continuare aici, și nu ai gasit deja prima scuza, te felicit. Scuzele doar te blochează și nu aduc niciun beneficiu.

   ⚜ Tot ce ai de făcut este să te înregistrezi gratuit si simplu AICI.
   ⚜ Să cumperi și sa folosești produsele care ție îți plac. Produse pe care le poti achiziționa cu reduceri între 23 % - 40 % față prețul de catalog. Ai libertatea de a alege cand și cât sa comanzi.
Nu ai obligativitatea achiziției lunare sau de o sumă minimă.
   ⚜ Să împărtășești experiența ta cu prietenele și cei dragi. Să le indrumi și pe ele cum sa își cumpere produsele preferate cu reducere sau pot apela la tine pentru achizitia lor.
   ⚜ Am sa te indrum si am sa-ti fiu alaturi pe drumul spre dezvoltare și succes. Vei afla treptat cum sa ai succes.

    Am decis să scriu acest articol pentru că vreau sa ajungă informația la cat mai multe persoane.  Înainte făceam acest lucru fizic, dar acum suntem nevoiți să ne adaptam la situatia actuala. Daca nu esti in dinamica momentului, ratezi oportunități.

"Nu cei mai puternici sau cei mai inteligenţi supravieţuiesc, ci cei care se adaptează cel mai uşor".  Charles Darwin


   Ce zici? Te apuci de treabă sau continui cu scuzele și îi invidiezi pe cei care au succes?


Te invit alaturi de mine pe Instagram pinkmagicbeauty și pe Facebook Pink Magic Beauty.

P.S: acum vreau sa iti las un clip pentru a înțelege de ce Oriflame este o companie cu 25 de ani pe piata din Romania si peste 50 de ani în lume.
Produsele sunt testate clinic cu atenție și profesionalism, iar acest lucru le face sigure și de calitate superioară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu