miercuri, 13 februarie 2019

Dă-mi untul, te rog

Hello,

Luni mi-a ajuns și mie cartea Dă-mi untul, te rog scrisă de Cristina Ioniță și sunt tare încântată.
Este o carte despre stilul de viață ketogenic, beneficiile acestei abordari, cum trebuie urmat acest stil de viata și găsiți o mulțime de rețete. Si nu in ultimul rând, trebuiesc amintite și imaginile taaare haioase pe care le puteți găsi în carte.
Si sa nu uitam ca ma pot bucura de o copertă roz-lila ☺🤗 exact pe gustul meu cromatic.
Aceasta este cartea pe care am rasfoit-o alaturi de mama mea. Amândouă am adoptat acest stil de viață,  iar asta face mai simplă reusita. Trebuie să îi mulțumesc mamei, fără ea nu reușeam să fac această schimbare de -12 kg in 5 luni.
Trebuie să recunosc că tot mama este cea care a descoperit site-ul Cristinei. Site care ii place super mult. L-a studiat intens și știe toate rețetele.
Daca va doriți și voi o astfel de schimbare este foarte simplu: dietketogenica.ro acolo găsiți informații , dar și cartea. Puteți lua chiar și legatura cu Cristina Ioniță pentru un program personalizat. 
Imi place cartea deoarece este scrisă la subiect, pe înțelesul tuturor și fără teorii interminabile.
Cum am pus mana pe carte am și făcut prima rețetă.  Nu a contat ca era ora 21:00. A fost super rapidă prepararea. Evidenta ca am ales un dulce ☺ fericitul câștigător a fost cheesecake-ul simplu. Aveam toate ingredientele in casă, asa ca m-am pornit. 
Acesta este cheesecake-ul făcut de mine. Este super cremos și delicios. L-am pârlit putin pe deasupra, dar nu a influențat gustul deloc.
Va recomand sa citiți despre abordarea ketogenica. Nouă ni se potrivește foarte bine acest stil alimentar.

Spor la bucătărit din carte!

Va aștept și pe instagram pinkmagicbeauty și pe facebook Magic Beauty 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu