vineri, 2 iulie 2021

Prima comanda Kalapod - păreri și impresii

 Salutare,


   Dacă ești in căutarea părerilor despre Kalapod 🤗 ai ajuns unde trebuie. Eu am ajuns sa plasez o comanda dintr-o întâmplare. 

   Eram invitați la o nunta, iar acum după ce am născut nu ma mai încadrez in vechile haine de evenimente, și m-am apucat sa caut combinații și asorteuri pentru eveniment. Am pornit de la o pereche de pantofi roșii. Norocul meu ca nu mi s-a modificat numărul la picior, cum auzeam ca se întâmpla. Ar fi fost o tragedie pentru mine și colecția mea de încălțăminte. Nici nu vreau sa ma gândesc. 🙈

   Buuun, aveam pantofii, dar nu aveam geanta plic pentru ei. Nu purtase niciodată pantofii aia și nu aveam asorte la ei🤣🤣🤣 eu sunt de moda veche, pantof asortat cu geanta. Mi se pare mai safe sa le combin așa. Și după un search pe google “geanta roșie” am ajuns la geanta pentru care am plasat comanda. Mi s-a părut ca este același roșu și n-am mai stat pe gânduri. Acum era păcat sa plasez comanda și sa plătesc transportul. Am mai aruncat un ochi pe site și am găsit o geanta neagră cu imprimeu de zebra 🤭 și eu am niște pantofi zebra, iar geanta a picat la fix. Și tot umblând pe site am găsit o geanta plic foooarte buna la pret și am luat pe toate cele 3 culori disponibile. Acum ca s-a deschis sezonul evenimentelor🤭 nici nu știu când primesc o invitație și nu am geanta plic. 




   Ce pot spune este ca nu am mai purtat geanta și pantofii roșii la acel eveniment, dar le am pentru alte ocazii. Chiar sunt aceiași nuanță și ma încânta suuuper mult.




   Am făcut chiar un clip pe care l-am încărcat pe YouTube, Pink Magic Beauty este canalul meu, iar acolo vedeți produsele mai bine. Sunt foarte incantata de comanda plasata, produsele sunt foarte frumoase și corespund cu ce este pe site, livrarea a fost foarte rapida, iar dacă îți faci cont pe site primești 5% reducere la fiecare comanda. Nu mai zic ca gentile sunt Carpisa, o marca italieneasca de genți, iar asta este minunat. Am ochit și ceva de incaltat 🤩 sa vedem când plasez o noua comanda la ei.

   Produsele le găsiți aici ⬇️

Geanta roșie Carpisa

https://tinyurl.com/2d9th8x4

Geanta neagră zebra

https://tinyurl.com/zksth886

Geanta plic neagră Carpisa

https://tinyurl.com/3utcdce8

Geanta plic champagne Carpisa

https://tinyurl.com/y8mxbrj2

Geanta plic bleumarin Carpisa

https://tinyurl.com/4pzas896


   Va Invit și sa urmăriți clipul de unboxing.⬇️


   Ma găsiți pe Facebook Pink Magic Beauty / Instagram pinkmagicbeauty / Pinterest Pink Magic Beauty

   Va pupacesc!😘

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu