sâmbătă, 4 august 2018

Weekend cu parfum de Oriflame

Hello girls, cum va petreceți weekendul?
Profitati de vremea frumoasă?
Eu ma răsfăț in acest weekend cu crema cu formulă lejeră, are textură light, intra repede in piele și miroase delicios a CIOCOLATĂ. Te poti bucura de ciocolată fără să te ingrasi 😋  Pielea rămâne super catifelată. Te poți bucura de mirosul de ciocolată daca folosești și săpunul "La praline" din aceiași gamă.
Si daca tot suntem la capitolul mirosuri deosebite 🤗 îți arăt strălucirea(éclat) feminina de weekend, "Eclat femme weekend".
Iti las aici descrierea lui:"Un parfum proaspăt floral fructat, plin de energie şi eleganţă, ce te întâmpină cu acordurile înviorătoare de bergamotă suculentă, piersică şi coacăze roşii. Te încântă, apoi, cu îmbrăţişarea proaspătă şi delicată a trandafirului centifolia şi a freziei albe, pentru ca, în final, să te răsfeţe cu acordurile lemnoase pline de senzualitate şi aromele fine de mosc."


Mie imi place foarte mult pentru acest sezon. Recunosc ca il folosesc cu mare drag in orice sezon pentru ca imi plac parfumurile fresh-florale.
Te las in miresmele elegante și feminine oferite de Oriflame.  Cu siguranță te vor duce cu gândul la o vacanță în Paris. 
Ce parfum imi recomanzi? Aștept cu mare drag propunerile voastre.
Weekend frumos să aveți!

Va astept și pe facebook și instagram. 😉 daca vrei sa iti comanzi singură produsele Oriflame .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu