duminică, 24 septembrie 2017

Dimensiunea produselor O Bag

Hello,

M-am gandit sa fac un articol în care sa va arat gama foarte mare de produse O Bag, dar și dimensiunile acestora. Momentan lipsesc câteva produse, dar o sa le pun pe cele de bază pe care le găsiți, cu siguranță, și în magazinele din România.

Vedeta este chiar O Bag Classic. Cred ca tuturor ne place.  Cred ca este utilă pentru persoanele mai înalte sau persoanelor care au multe lucruri de pus în geantă.

O Bag Mini
Varianta mai mica cu 5 cm lățime și 4 cm lungime față de O Bag Classic. Pentru mine este geanta ideala. M-a cucerit și am dat start colecției de culori și interioare pentru ea.


Diferențe intre O Bag Mini și o Bag Classic


Dimensiunea manerelor



O Pocket
Este o variantă foarte utila pentru doamnele care au multe evenimente și pot transforma aceast O Pocket intr-un plic de ocazie, iar a 2 a zi îl pot transforma intr-o gentuța ideala pentru ieșit în oraș sau parc.





O Basket
Este o geantă ideala dacă vrei un coșuleț pentru bicicletă, dacă ai nevoie de o frapiera sau vrei un coșuleț pentru a transporta animalul de companie. 😊
M-am distrat sa văd pozele haioase 😊






O City




O Bag '50
Este o geantă excelentă pentru cine vrea ceva elegant, dar preferă și un ghiozdan. Le poți avea cu O Bag '50 și câteva accesorii. 




O Chic
Și O Chic se poate adapta cu succes de la vaianta elegantă la una sport, un ghiozdan ideal și pentru mers la birou.



O Folder
Este o geantă dedicata domnilor, dar o pot utiliza și doamnele fără probleme.


Brățări Flower 



O Chive  & O Click 
Sunt accesorii care merg purtate la gentile O.




O Clock
Cel Classic este dedicat doamnelor,  iar cel Great este dedicat domnilor. Dimensiunile diferă. 



O Sun
Sunglasses



Sper ca au fost utile informațiile. Pregătesc și alte articole despre acest concept creativ care m-a cucerit. Imaginile nu îmi aparțin.  Au fost culese cu mare drag din diferite locuri,  iar eu le-am reunit intr-un articol tare drag mie.

Nu uitați ca nu vedem pe facebook Magic Beauty și pe instagram pinkmagicbeauty

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu