miercuri, 20 septembrie 2017

O Bag

Hello,

Mi-am făcut timp sa va spun despre noua mea pasiunea  (colecție 😊obsesie😊). Cuvântul cheie este O BAG. Este un brand din Italia, dar găsim magazine în multe țări sau locuri drăguțe 😊(Romania, Italia, Germania, Franța, Ibiza, Spania, Ungaria, Austria, Panama, Palma de Mallorca,  Australia, Coreea, Cannes, Saint Tropez, Anglia, Portugalia, Kuweit, Tenerife, Canada, Columbia, Republica Capului Verde, Bulgaria, Israel, Polonia, Cehia, America). În România găsiți magazine O bag în Timișoara, Cluj și București  (Mall Sun Plaza și Afi Cotroceni ).
Totul a început acum 2 ani când s-a întors o colega dintr-o vacanta din Italia. A venit cu un "suvenir" interesant. O geantă creativa. Culoarea este aceasta(verde olive). Avea 2 seturi de bretele, funie ca cele din imagine și unele textile cu imprimeu floral asortate cu un interior(husă care se introduce în corpul gentii. Da, se asamblează și o poți combina cum vrei tu.


Corpul genții este un material siliconat EVA= Etilen Vinil Acetat. Se curăță foarte ușor cu apa și detergent/săpun sau servetele umede. Au corpuri de diferite forme, culori și dimensiuni, iar depozitarea este super ușoară  (se bagă un corp în altul ).
Interiorul constă un huse textile dintr-o material impermeabil. Modele și culori diverse. În interior găsiți și 2 buzunare.
Bretelele sunt o alegere foarte grea. Gasiti muuulte dimensiuni, forme, culori și imprimeuri. Deja am în plan articole dedicate bretelelor, corpurilor și interioarelor.
Conceptul acesta creativ cuprinde genți,  portofele, ceasuri, brățări, ochelari de soare și încălțăminte asortată 😊









Ne vedem pe facebook Magic Beauty și pe instagram pinkmagicbeauty!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu