vineri, 21 octombrie 2022

8 surse de venit pe net 💰

Te salut,


   Cred ca sunt multe persoane care sunt in căutarea unor venituri suplimentare. Știu ca activitatea blogului este alta, dar vreau sa împărtășesc cu cât mai multă lume aceste oportunitati de a câștiga câțiva bani fără nicio investiÈ›ie. Unii vor sa câștige mulÈ›i bani, iar pentru acest subiect am sa fac un articol separat, dar sunt È™i persoane care vor doar ceva simplu care sa le aducă banii de cafea pe zi. Trebuie sa îți spun de acum ca îți trebuie răbdare È™i perseverenta, banii nu pică din cer.



   Am sa-ti las câteva site-uri care te plătesc sa te uiÈ›i la clipuri, sa vizitezi site-uri sau sa faci diferite sarcini. Din aceste site-uri banii ii retragi intr-un cont Payeer . De aici poÈ›i retrage banii pe card sau ii poÈ›i transfera pe Binance È™i sa transformi câștigul in BNB pe care sa-l depozitezi in “Earn” È™i sa primesti dobânda.

  Buuun, sa începem. Ca prima indicaÈ›ie 😃 aveÈ›i nevoie de o adresa de mail pe gmail. AÈ™a o sa va puteÈ›i înregistra pe site-urile ce urmează.  Al 2- lea sfat este sa utilizaÈ›i Chrome pentru a le deschide deoarece aveÈ›i opÈ›iunea de a traduce site-urile in romană.

Va spun de la început ca eu am retras bani din toate site-urile. Adunând banii, bănuț cu bănuț, din fiecare site o sa vedeți ca se strâng ceva.

1. Primul site din care se scot bani, dar trebuie verificat des È™i dat refresh pentru a actualiza sarcinile.

2. Al 2-lea site care mi-a adus mulÈ›i bani deoarece are multe variante de a câștiga.

3. Al 3-lea site care mi-a adus bani.

4. Al 4-lea site din care am retras bani.

5. Al 5-lea site din care am retras bani.

6. Al 6-lea site din care castig bani.

7. Al 7-lea site din care am retras bani.
8. Al 8-lea site din care am făcut retragere.

Acum o sa va las cele mai noi site-uri din care nu am apucat sa retrag, dar urmează. Primul È™i al 2-lea site pe care lucrez. RămâneÈ›i cu ochii pe blog pentru ca o sa mai scriu articole pe măsura ce am sa descopăr È™i alte site-uri.
   Nu o sa va îmbogățiÈ›i cu câștigurile acestea, dar urmează un alt articol in care am sa va spun cum sa folosiÈ›i banii aceÈ™tia cu cap astfel încât sa ridicaÈ›i veniturile.
   Va imbratisez!

Urmariti-ma pe Facebook Pink Magic Beauty, Instagram pinkmagicbeauty, Pinterest Punk Magic Beauty și pe Youtube Pink Magic Beauty.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu