miercuri, 15 august 2018

Plec la mare :)

Hello girls,

Este plin sezon de mare. Am zis sa nu ratez câteva zile de soare, 5 mai precis. Si cum să pleci la mare fără pregătirile necesare?
Am început din weekend cu achizitionarea costumelor de baie, da costumelor pentru ca am profitat de reduceri și mi-am cumpărat 2 costume de baie din 2 piese și un costum dintr-o piesă. 1 costum de baie din 2 piese și cel dintr-o piesă le-am cumpărat din Decathlon și celalalt din 2 piese a fost achiziționat din Intersport.


Etapa urmatoare a fost cu achizitionarea cremelor de protectie solară. Am ales o crema Avene spf 50 + și un ulei cu cocos de la Cosmetic Plant spf 6 pe care o sa-l folosesc cand se domolește soarele. Am cumparat și produse After sun, o cremă de la Bioderma și un spray pentru arsuri solare de la Cosmetic Plant.


Am inceput și ritualul de pregătire al pielii. Am folosit gelul exfoliant de la  Ziaja si crema de corp de la Palmer's cu unt de cocos și vitamina E.


Exfoliantul de la Ziaja este foarte blând cu pielea, lasa pielea super catifelată și deloc uleioasa, are o textură plăcută și un miros delicat și frumos.
Crema de corp de la Palmer's completează bine nivelul de hidratare al pielii, miroase discret si intră destul de repede in piele.
M-am apucat și de bagaj 😁 și nu m-am mai putut opri. Mi-am indesat toată casa și ceva de pe la vecini,  să fiu sigură că nu ma i-a nimic prin surprindere 🤣🤣🤣 și eventual sa-mi strice vacanta 😡
Urmeaza și alte articole din această vacanță.
Ne-am pornit la drum! Să vă bucurați de vară și de vitamina D(ragoste) D(ulciuri) D(istractie)

Ma gasiti pe Facebook și  pe Instagram

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu