sâmbătă, 13 mai 2017

Reduceri Optimashop.ro

Dacă vrei sa te bucuri de reducere 15 % la produse Rivadouce, vizitează optimashop.ro
 Găsești o gama foarte mare de arome și culori. Imposibil sa nu-ti placă niciuna. Sunt multe sortimente diferite la promotie, alege ce ți se potrivește sau alege o variantă nouă pentru a descoperi mirosuri și texturi noi. 
Contine 85% ingrediente naturale.  
Fara sapun. Sapunul perturba aciditatea epidermei deoarece pH-ul sapunului este de aproximativ 9-10. Astfel epiderma este agresata.
Fara parabeni, fenoxietanoli. Produsele au 500 ml, iar raportul calitate pret este unul foarte bun!
Descrierea produselor este luata de pe site-ul optimashop.ro
Acolo gasiti o gama larga de produse: dermatocosmetice, cosmetice, produse pentru femei/copii/barbati, igiene orala, suplimente alimentare si foarte multe reduceri si oferte.

Mangue (Mango)-Igiena blanda pentru toate tipurile de piele. Oferiti pielii noi senzatii exotice. Gelul cu parfum fructat si rafinat de mango din gama Gourmand, transforma dusul intr-un veritabil moment de placere.

Jasmin și Liliac-
Gel lavant cremos si hidratant pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea uscata.
Parfumul sau ultra-feminin si delicat cu note florale de iasomie si liliac iti va rasfata corpul si iti va oferi o adevarat stare de bine.

Sport Energie- Gel de dus 2 in 1 pentru corp si par.

Fraicheur d'eau(Aqua fresh) -Gel de dus revigorant pentru toate tipurile de piele.
Ofera pielii o surprinzatoare senzatie revigoranta, cu parfum aqua delicat, care se transforma intr-o spuma lejera.
 
Plaisir d'orient- Ulei de dus hidratant pentru toate tipurile de piele, in special cea uscata.
Un veritabil ritual de frumusete, curata delicat si hidrateaza pielea. Textura sa fluida si parfumul oriental, cu note parfumate lemnoase si chihlimbar, confera o adevarata senzatie de stare de bine. Contine 85% ingrediente naturale printre care si ulei de macadamia.

Fleurs de tiare- Gel de dus floral pentru toate tipurile de piele. Simtiti-va ca in soare cu note calde si exotice de flori de tiare ce va invita sa calatoriti tot anul. Zilnic, spuma lui fina si catifelata invaluie pielea cu un parfum delicios de vacanta...

Rose et Delices - Ulei de dus hidratant pentru tipurile de piele, in special cea uscata. Combinatia perfecta intre delicatele si senzualitate. Textura sa unica, matasoasa se transforma intr-o spuma fina ce invaluie pielea intr-un parfum subtil de trandafir indulcit cu zmeura.

A l1extrait de the vert - Gel dus cu proprietati catifelante si antioxidante, un agent relipidant ce spala pielea cu delicatete.

Delice d`0rchidee-Baza de spalare ultra blanda imbogatita cu glicerina vegetala si provitamina B5 in mod natural hidratante.
Hidrateaza straturile superioare ale epidermei.

Mie îmi plac toate, deci alegerea o sa fie grea :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu