marți, 29 martie 2016

Review Loțiuni de corp Ziaja cu ulei de măsline și Ziaja cu ulei de argan

Trebuie sa recunosc ca nu sunt o mare fana a cremelor/loțiunilor de corp. Și vara la plaje aplic o singura dată crema de protecție. Nu îmi place procesul de aplicare și nici cum se simte pielea după.
Inițial am dat vina pe recipientul în care este crema, dar nu cred ca găsisem eu crema potrivită pentru mine.
Norocul a făcut sa vorbesc cu o colega de birou și sa mă bată la cap sa folosesc crema. Nici cu crema de față nu cochetam prea mult, dar asta este o alta poveste. Tot așa am aflat de produsele Ziaja. Defapt am mai folosit cu mulți ani în urma o cremă de mâini de la ei, dar uitasem de acest brand.
Și uite din vorba în vorba am ajuns amândouă sa vizitam Bebe Tei( Farmacia Tei) și sa-mi cumpăr prima loțiune de corp cu ulei de măsline de la Ziaja. Am reușit chiar sa și termin loțiunea :) pentru mine este o performanță. În momentul când a trebuit sa recumpar produsul am vorbit cu o colegă graviduta care m-a rugat sa-i cumpăr și ei o loțiune tot Ziaja, dar cu argan. Și când am ajuns în fata standului Ziaja am decis sa cumpăr și eu loțiunea cu argan. Pot sa spun ca am făcut o alegere foarte buna pentru nevoile mele :) Nu cred ca exista produse proaste ci doar produse care nu se potrivesc nevoilor mele.
Loțiunea cu ulei de măsline:
- este o loțiune fluidă, dar se întinde greu pe pielea mea
- intra greu în pielea mea destul de uscata
- miroase discret și asta îmi place
- 2 sau 3 pompite cu lotiune sunt suficiente pentru un brat
Loțiunea cu ulei de argan
- este o loțiune densa, dar mai ușor de întins pe pielea mea
- intra foarte repede în pielea mea. Când termin de aplicat loțiunea deja nu se mai simte pe zona de început.
- miroase discret și îmi place
- 1 sau 2 pompite cu lotiune sunt suficiente pentru un brat
Recipientele sunt la fel și sunt încântată de pompita și se blochează foarte repede și eficient prin simpla rotire fără sa fie nevoie și sa apăs pe pompita și sa răsucesc ca la alte recipiente. Mai jos găsiți imagini cu produsele și cu descrierea producătorului și lista de ingrediente.
Prețul este foarte bun și eu sunt mulțumită.  Am sa rămân fidelă loțiunii cu ulei de argan.

Ma puteti urmari pe facebook Magic Beauty si pe instagram pinkmagicbeauty .

luni, 28 martie 2016

Cadou primit de la Buzzstore :) un pachet cu produse Silan

Astăzi Silan îngreuna cu Buzzstore mi-au făcut ziua mai frumoasă.
Am primit minunatul pachet cu noul balsam de rufe Silan Soft&Oils, mostre de balsam pentru prietenii mei, broșuri și adorabilul umeraș pufos în una din  nuanțele anului 2016, albastru-seren (serenity). Am văzut ca au fost și umerașe roz - cuarț, cealaltă nuanța a anului 2016. Se pare ca Silan este atent la toate detaliile și mai presus de asta citește și gândurile.  Chiar îmi doream un umeraș pufos și mătăsos. Mulțumesc Silan și Buzzstore.
Urmează sa îmi răsfăț hainele cu noul balsam și sa va spun primele impresii, dar pana atunci va pot asigura ca miroase foarte frumos și delicat.
Te invit sa vizitezi site-ul. Mai sunt 500 de cadouri pentru testare. ÎNSCRIE-TE!

Ma puteti urmari si pe facebook Magic Beauty si pe instagram pinkmagicbeauty .
 

miercuri, 23 martie 2016

Îngrijirea mâinilor la birou :) cu Cosmetic Plant

Salutare draga mea :)
Astăzi m-am gandit sa-ti povestesc despre crema de mâini pe care o folosesc la birou.
La birou am nevoie în permanență de o crema de mâini deoarece săpunul spuma de la baie îmi usuca mâinile și cuticulele.
Crema de care mă bucur în prezent este de la Cosmetic Plant, Crema pentru mâini reparatoare. Este o crema cu galbenele, vitaminele A și F și pantenol.
Descrierea pe care o găsim pe ambalaj:" Protectoare și hrănitoare prin conținutul în extracte de galbenele și vitaminele A și F, crema se recomanda chiar și celor mai sensibile mâini.  Formula îmbogățita5cu alantoina și pantenol repara și îngrijește pielea mâinilor supusa agresiunii  detergenților,  săpunului și factorilor de mediu.
Mod de utilizare: Crema se aplica pe pielea mâinilor ori se câte ori este nevoie, pentru a le simți fine și catifelate."
Inițial am comandat crema pentru soțul meu care are pielea foarte uscată, dar nu am avut prea mult succes cu el așa ca am decis sa o iau la birou și sa o folosesc eu. Am cumparat - o cu gândul ca are galbenele și or sa-l ajute la reparare.
Pentru mâinile mele este putin cam grasa în ciuda faptului ca este recomandata tuturor tipurilor de piele.
Eu folosesc o cantitate foarte mica de produs. Echivalentul a unui bob de mazăre ceea ce clasează produsul ca fiind economic. O sa-mi ajungă o perioada lunga de timp în ciuda faptului ca o folosesc și colegele mele de birou.
Are o textura densa și îmi place sa masez mult mâinile și cuticulele cu crema. Pentru mâini suficient de hidratate crema intra mai greu în piele, dar pentru pielea uscată este un produs bun. Are un parfum discret de gălbenele.
Eu o recomand cu încredere.
Mă poti urmări pe facebook Magic Beauty;)si pe instagram pinkmagicbeauty
O zi frumoasă Îți doresc!

sâmbătă, 19 martie 2016

Secretul părului cu volum :)

Astăzi mă gândeam sa va povestesc despre tehnica mea de obținere a parului cu volum care se menține pana la 4 zile.
Primul pas în obținerea volumului începe încă de la spălatul parului. Tehnica constă în spălarea parului cu capul în jos. Știu ca nu este chiar comod,  dar suferă baba la frumusețe.  :) Trebuie sa mai precizez ca nu folosesc șampon pentru volum, iar masca sau balsamul am grijă să nu îl aplic aproape de rădăcini.
Pasul doi consta în uscarea parului, eliminare excesului de apa, după ce l-am ținut în prosop. Treaba asta o fac tot cu capul în jos :)
Pasul trei este sa aplic la radacina, pe cărări,  sprayul Advance Techniques Ultimate Volume cu colagen de la Avon(aici review). Teoretic acest produs trebuie aplicat și pe lungimea firului de par, dar parul meu are deja textură datorită vopsitului.
Pasul patru constă în împărțirea parului în secțiuni și încep uscarea cu ajutorul periei NanoThermic Ceramic + Ion NT 82 de la Olivia Garden(urmează sa-i fac review) și a uscatorului(un model mai vechi) cu cap îngust pentru direcționarea aerului cald. Este o perie cu diametru foarte mare pentru ca am părul destul de lung.
Încep sa aranjez bretonul pentru a se aranja frumos. Dacă îl las la final deja parul se usuca si nu se mai așează cum vreau eu.
Eu prefer sa mă spăl pe cap seara, iar pentru a păstra volumul îmi prind lejer bretonul, iar restul parului îl strâng în vârful capului cu ajutorul unui elastic, pe care eu l-am denumit telefon deoarece este vorba despre elasticul care seamănă cu firul de la telefon. :) Nu strâng parul foarte mult. II ofer lejeritate.
Eu așa dorm în fiecare seară, iar peste zi evit sa bag mana în păr mai ales la rădăcină.
Mai jos găsiți câteva imagini cu produsele folosite, imagini cu părul după uscare și după 4 zile ( înainte de spalare) și câteva imagini pe care le-am găsit pe net. Sunt imagini cu procesul de uscare a parului. Eu nu am reușit sa fac o ședință foto în timp ce mă uscam la păr :(

Ma puteti urmari pe facebook Magic Beauty si pe instagram pinkmagicbeauty

Mă poți urmări și pe facebook Magic Beauty;) 

vineri, 18 martie 2016

Good morning sunshine :)

Bună dimineața!!!
Este vineri și afară este foarte frumos.
Voiam doar sa va salut și sa va trimit o rază de soare. Va doresc o zi minunată și un început de weekend super.
Ce planuri de weekend aveți? 
Eu m-am gandit la un articol pentru weekend. Va aștept pe blog sa vorbim despre volumul la par. Urmează sa va dezvălui secretul meu.
See you later! :*

Mă poți urmări și pe facebook Magic Beauty;) 

joi, 17 martie 2016

Este JoI, este #TbT

Este JoI, este #TbT
Joi este o zi frumoasa pentru fanii instagram. :)
#ThrowbackThursday  #TBT   #throwback
#( hashtag) este elementul chieie al instagramului. Este practic o descriere a pozei si a elementelor din poza. Te ajuta sa iti plasezi fotografia intr-o anumita categorie de poze cum ar fi #ThrowbackThursday.
Un pont pentru # ….nu lasa spatiu intre # si cuvantul pe care il folosesti. Iar daca folosesti mai multe cuvinte, scrie legat.
Cum ziceam…este joi, este ziua amintirilor. Mi s-a parut o idee super sa ne amintim diverse din viata noastra. Cu toti avem poze dragi sau poze de care am uitat. Acum este momentul sa cautati in sertatul cu amintiri. Exact!!!!! Astazi este JOI. :D
Eu m-am conformat si am postat o poza cu nepotul meu. Este o poza de acum 3 ani. Defapt este un colaj de poze :D nu m-am putut hotara la una singura. Imi sunt prea dragi toate amintirile legate de nepotul meu.
Cu siguranta ai un obiect caruia ii poti afce poze, ai o poza cu tine mica, orice amintire este buna.
Hai sa ne amintim!!!


Mă poți urmări pe facebook Magic Beauty;) 

luni, 14 martie 2016

Review oja Orly Gossip Girl :)

Salutare,
Nu am mai scris de ceva vreme și acum am revenit în forță. Și pentru a reveni mă gândeam sa va vorbesc despre oja Orly. Mai precis despre nuanța Gossip Girl. Este un lac cu particule de sclipici de diferite dimensiuni.
Îmi place foarte mult pentru ca se ia pe pensula o cantitate suficienta de sclipici și  cu 2 aplicări eu chiar sunt mulțumită. Pensula este micuță și precisa. Ajuta la  o  aplicare frumoasa a sclipiciului. Se usucă repede și îmi place ca se curata foarte bine.
Nu am pățit ca la alte oje cu sclipici sa simt ca smulg unghia de cât trebuia sa insist. Pentru mine este foarte important procesul de înlăturare al ojei. Asta mă determina dacă o mai folosesc sau nu. Cu siguranță și voi renunțați sa mai folosiți ojele care se curăță greu și urât.
Îmi place ca merge combinata cu o grămadă de culori sau poate fi purtată simpla.

Mă  poți urmări și pe facebook Magic Beauty ;) si pe instagram pinkmagicbeauty