vineri, 15 aprilie 2016

Rochia mea de mireasa Anne Bridal Wedding Dress

Nu știu câte mirese sunt atât de îndrăgostite de rochia lor de mireasa, dar eu sunt îndrăgostită de ea chiar dacă am fost mireasă anul trecut.
Știu ca a fost cea mai buna alegere. O adevărată rochie de prințesă fix așa cum îmi doream. O rochie deosebită, simpla, dar elegantă, tinereasca, colorată, dar discretă și cu trena :)
Cu siguranță un aport important l-au avut fetele de la atelierul Anne Bridal Wedding Dress  ( Anne Popescu). Sunt persoane extrem de calde, prietenoase, amabile, răbdătoare cu toanele mireselor și de un profesionalism si o pasiune cum rar întâlnești. Și pot spune ca mi-am făcut o părere reală deoarece am fost de mai multe ori în atelierul lor.
Prima data când am probat o rochie de mireasă a fost la ele și abia după o luna, timp în care am fost și în alte părți sa probez, am revenit sa mai probez și alte rochii. Au atât de multe modele încât nu am reușit prima data sa-mi fac un clasament al preferințelor.  Cred ca prima dată am probat peste 10 rochii. Am revenit după o lună pentru ca am simțit ca acolo găsesc modele superbe și de bun gust, materiale de calitate, servicii ireproșabile. Mă simțeam efectiv foarte bine și confortabil acolo. Se vede cu ochiul liber ca iubesc ceea ce fac și tratează cu maxima seriozitate fiecare clientă. Spun asta pentru ca am și o colegă de birou care a cumpărat și ea rochia la recomandare mea și a fost foarte încântată de servicii și de calitatea rochiei.  Și ea a solicitat câteva modificări și totul a fost așa cum si-a dorit ea.
După probe peste probe oscilam intre 2 modele cu preturi diferite,  iar profesionalismul lor si-a spus cuvântul având în vedere ca au dorit sa îmi vanda rochia care mi se potrivea și nu rochia care era mai scumpa. Mi-au adus argumente fix pentru rochia mai ieftină,  dar care se potrivea cel mai bine cu personalitatea, corpul și dorințele mele. Ba chiar mi-au făcut și câteva modificări sa fie așa cum vroiam. Nu am regretat și nu regret nici acum alegerea făcută,  ba chiar sunt foarte fericită că am ales acest atelier și mai ales aceasta rochie. Este minunată  <3 PERFECTĂ! 
Dacă urmează sa fiți mirese va recomand cu cea mai mare încredere Anne Bridal Wedding Dress din București. 
www.weddingdress.ro
Ma puteti urmari pe facebook Magic Beauty si pe instagram pinkmagicbeauty 

3 comentarii:

  1. Imi poti spune te rog un pret aproximativ al rochitei?si cam care sunt preturile rochitelor acolo..minim-maxim..imi plac cateva modele de acolo!mersi

    RăspundețiȘtergere

  2. Bună Ingrid, au preturi și modele pentru toate buzunarele și toate gusturile. Merită să mergi pana acolo, dar suna înainte la +40 730 769 256 sau intra pe facebook la link - urile pe care le-am pus eu(apară pe anne bridal wedding dress în text și te va directiona). Eu zic ca nu ai sa regreți dacă mergi la ele. Succes! Rochia mea a fost în jur de 2300 lei în 2015.

    RăspundețiȘtergere