luni, 12 septembrie 2011

Review Weather Protective Mask Oriflame

Pentru ca eu am un ten dificil(cand uscat, cand se ingrase, uneori imi apar cosuri) am incercat diferite produse pentru intretinere.
Vara am un ten gras, imi apar cosulete si de la trasnpiratie se irita. Dupa ce ma spal pe fata cu produse pentru ten gras, sensibil tenul meu este uscat si timp de cateva ore "ma strange pielea".
Iarna tenul meu tinde sa fie mixt. Fruntea si obrajii sunt uleiosi, iar barbia se cojeste, iar fondul de ten se vede urat pe zona respectiva.
Asa ca pentru asta mi-am acizitionat o Masca impotriva vremii nefavorabile de la Oriflame.

Asa arata produsul.
Mare lucru nu scrie despre produs, dar va scriu aici: Masca impotriva vremii nefavorabile. Masca faciala cu unt de cacao pentru calmarea pielii. Se aplica pe fata uda, se lasa sa actioneze 10 minute, apoi se clateste cu apa. A se evita zona ochilor.
Parerea mea: Produsul are un miros placut, textura este lejera, iar aplicarea se face foarte usor cu ajutorul degetelor.
Culoarea este alba si arata ca o crema normala.
Dupa aplicare produsul incepe sa se usuce, dar nu face crusta ca la alte masti, nu se carapa si nu curge pe haine.
Se inlatura usor cu apa, iar pielea ramane curata, luminoasa si hidratata. Mi-a placut cum mi-a lasat pielea, dar dupa cateva ora tenul avea aspect de uleios. Abia astept sa vad cum se comporta pe timpul iernii, atunci cand am pielea mai uscata.
Se foloseste putin produs.
Gramaj: 50 ml
Pret: 6 lei(era la reducere)

3 comentarii: